Известие

Collapse
No announcement yet.

Всичко за Alfa Romeo 149 (Giulietta)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
    Tова ако някой го прочете дали ще го вземе на сериозно въобще ,най голямата глупост от журналист ,която съм чел някога
    Стърчало конче хаха хаха хахахааа
    Колега, не възприемай толкова буквално нещата, това, което съм писал, е метафорично и показва за какви глупости се хващат.
    Но наистина имаше нещо подобно писано за МиТо - като дефект беше посочено, че мокетът под предната седалка се бил отлепил.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Или пък, че новото Браво нямало дръжка на вратата на багажника
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Колега, не възприемай толкова буквално нещата, това, което съм писал, е метафорично и показва за какви глупости се хващат.
        Но наистина имаше нещо подобно писано за МиТо - като дефект беше посочено, че мокетът под предната седалка се бил отлепил.
        Помислих ,че е директна извадка sorry.
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Fiat Bravo II 1.4 90hp
        sigpic
        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• Абе не е директна извадка, ама ако можеш малко да четеш между редовете, баш това си пишат...
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщение
            По време на тест на АутоБилд, немците открили, че педала на газта на Жулиета може да се заклещи.

ИНФО
            ВИДЕО

Интереснто е ,че този детайл е производство на немската фирма Hella и е започнал да се монтира преди 9г. на Стило, през новото Браво, новата Делта, но досега никой не е докладвал за проблем.
            Проблем как пък не! Това е вид някаква защита!!!
            Точно на третия път след натискането, не остава долу ами се закрява наляво! Защо не го показаха от първия път да се задържи долу особенно на последната кола се видя най-добре, че това е направено с някакъв замисъл! Интересно ще ми е защо обаче! Предположения много, примерно на мен ми идва мисълта като заключването на волана...само че тук педала, като се закревя така, примерно да задейства бутон с който дa спира притока на гориво...
            Незнам, но 100% не е дефект...
            Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 19:30.
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              Проблем как пък не! Това е вид някаква защита!!!
              Точно на третия път след натискането, не остава долу ами се закрява наляво! Защо не го показаха от първия път да се задържи долу особенно на последната кола се видя най-добре, че това е направено с някакъв замисъл! Интересно ще ми е защо обаче! Предположения много, примерно на мен ми идва мисълта като заключването на волана...само че тук педала, като се закревя така, примерно да задейства бутон с който дa спира притока на гориво...
              Незнам, но 100% не е дефект...
              Аз съм на същото мнение!
              SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
              SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
              SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
                ако има наистина такъв дефект ще трябва да го отстранят миналата година Тойота изтегли мисля че 200 000 автомобила поради същата причина
                1 300 000 автомобила!
                Само Авенсис бяха над 200 000

Иначе според мен това не е никакъв дефект, но немците са световни автокритици и винаги успяват да намерят върху какво да се изсерат

п.с. И на мен ми се е**ват педалите със зимните стелки, ама е дефект в задволанното у-во
                sigpic

Comment

• и меко казано трябва да си хамалин за да натискаш педала по този начин...

не съм сигурен,че се получава от третия път може би просто го натиска няколко пъти правилно и след това го напъва на страни...
                  Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                  sigpic

Comment

• Не се сдържах да не наспамя
                    Това според мен не е дефект, а е екстра позволяваща на нас лудите глави с италианките да караме с пълна гас на магистралите без да си морим краката

P.S. Нено мисля имаше снимка на магистралата с изваден ляв крак през прозореца.. е.. ако караше новата джулиета - щеше да може да си извади и двата крата кпрез прозореца
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
                    EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

• Демек това е функция "круиз контрол" специално за немските аутобани
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Хора, защо се самозалъгвате не мога да разбера. Това ако не е дефект, а някаква екстра, не мислите ли че италианците щяха да споменат за нея, или най-малкото щяха да дадат някаква реакция след случилото се... Дори и да е дефект, не зная кой нормален човек ще напъва педала на газта наляво? Истината е, че немците виждат заплаха в лицето на Жулиета, и затова се хващат за някакви дреболии като удавник за сламка!
                        www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                          Хора, защо се самозалъгвате не мога да разбера. Това ако не е дефект, а някаква екстра, не мислите ли че италианците щяха да споменат за нея, или най-малкото щяха да дадат някаква реакция след случилото се... Дори и да е дефект, не зная кой нормален човек ще напъва педала на газта наляво? Истината е, че немците виждат заплаха в лицето на Жулиета, и затова се хващат за някакви дреболии като удавник за сламка!
                          Абе и според мен са се поизплашили, че колата е добра и се чудят каква глупост да измислят Педала очевидно не е нормално да запъва там, ама пък кой ше лашка така педала и то в ляво ?!?
                          Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                          Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                            Абе и според мен са се поизплашили, че колата е добра и се чудят каква глупост да измислят Педала очевидно не е нормално да запъва там, ама пък кой ше лашка така педала и то в ляво ?!?
                            Така де, нали и аз това казвам...
                            www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• А според мен вие изпадате точно в положението на немските журналисти но с обратен знак.
                              Ако има дефект, е добре, че се открива предварително... а няма да се наложи изтегляне на вече продадени автомобили, ако няма дефект... остава си за сметка на любителите на пресата
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                                А според мен вие изпадате точно в положението на немските журналисти но с обратен знак.
                                Ако има дефект, е добре, че се открива предварително... а няма да се наложи изтегляне на вече продадени автомобили, ако няма дефект... остава си за сметка на любителите на пресата
                                Абе аз съм съгласен, че дефекта си е дефект и трябва да се отстрани Ама кое му е предварителното на това откриване, при положение първо, че колата вече е в производство и второ, колко бройки от другите модели със същия компонент са вече продадени:

Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщение
                                ...Интереснто е ,че този детайл е производство на немската фирма Hella и е започнал да се монтира преди 9г. на Стило, през новото Браво, новата Делта, но досега никой не е докладвал за проблем.
                                На мен ми е интересно как тоя дефект никой не го откри за девет години и три модела автомобили
                                Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                                Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Working...
                                X